CÉGÜNK TÖRTÉNETE

A Bernecker Kft. 2000-ben alakult meg. Alapítói az építőiparban már szerteágazó tapasztalatokkal rendelkező mérnökök. A száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás fejlődése során minden tevékenységet lefedő mérnökgárdával egészült ki, a szakági tervezőktől a felelős műszaki vezetésig. Az évek során változó mértékben egészült ki létszámunk fizikai erővel a piaci elvárásoknak és az előttünk álló feladatokhoz mérten. Ez jelenleg  főtevékenységünket, az ipari létesítmények kivitelezését támogató lakatos munkaerőből áll.

Múltját tekintve cégünk 15 éven át három nagyobb üzleti területen nyújtott teljes körű szolgáltatást. Részt vett középületek, irodaházak építésében és korszerűsítésében, a lakáspiaci szektorban több száz társasházi lakást és villát valósított meg fővállalkozóként, majd az ipari beruházások terén ért el jelentős sikereket.

A Bernecker Kft. hosszú távú piaci stratégiáját a gondosan megválasztott alvállalkozóinak és beszállítóinak minősítésére, saját tervezői és felelős műszaki vezetői kapacitására alapozza. A megrendelőinek nyújtott szolgáltatást illetően folyamatos monitoring tevékenységet folytat.

2001. szeptember 1-ig teljes körűen bevezette és megszakítás nélkül működteti az ISO 9001:2000 szabvány által megkövetelt minőségirányítási rendszerét.

Vállalatunk az elmúlt években fellépő építőipari és világpiaci válság ellenére növelni tudta kapacitását és megbízóinak számát. Az elmúlt évek növekvő árbevételeinek köszönhetően stabil hátteret és jó fizetőképességet tudhat magáénak. 

Innovatív, rugalmas és teljes körű szolgáltatásával a Bernecker Kft. örömmel áll a beruházók rendelkezésére.

 

   Bakonyi Attila

ügyvezető igazgató

2017. tavaszától új irodánkban várjuk partnereinket

 

 

GAZDASÁGI ADATOK

Árbevétel 2013-tól 2017-ig, valamint a 2018. évi várható árbevétel: