MEDISO Kft. - irodaház

 -  -  -  -

Project info

Kategória Irodaházak
Volumen -
Megvalósulás 2015.
Alapterület 4500 m2

Rövid ismertető

A MEDISO Kft. orvosi képalkotásra specializálódott magyar vállalat, mely a globális piaci igényeket kielégítendő új központot, kutató-fejlesztő és gyártó üzemet hoz létre Budapesten.

Cégünk a telephelyfejlesztést fővállalkozói minőségben teljes körűen végzi. Az irodaház kivitelezése során 4.500 m2-en végzünk átalakítást, amely funkcióját tekintve a reprezentratív tereket, kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos laborokat, a vállalat teljes managementje számára kialakított irodákat, az új partnerek részére kialakított oktatási központot foglal magában.

Az átalakítás alatt részleges építészeti és gépészeti, valamint komplett elektromos bontás mellett elvégeztük a belsőépítészeti tervezést. Felújításra került a hőközpont és a telephely közműhálózata mellett a létesítmény légtechnikai és hűtés rendszere is. Az irodaház teljes energetikai hálózata újbóli kiépítésre került kiegészítve az épületfelügyeleti, informetikai hálózattal, tűzjelző rendszerrel és beléptető rendszerrel.

Az irodaház megközelítése egy új, reprezentatív fogadótérrel és információs pulttal lett gazdagabb, kiépítésre került egy üzemi étkezde, a felsővezetés számára új irodaszintet valósítottunk meg, a kutatás-fejlesztés részére sugárzásmentes laborokat és szerverközpontot alakítottunk ki.

A beruházás része a parkoló építése, az út- és kertrekonstrukció, amely szintén tükrözi a beruházó világpiaci jelenlétét és budapesti központjának jelentőségét.

Megrendelő

Feladatok

-Bontási munkák: padlószerkezetek, burkolatok, nyílászárók, belső válaszfalak, üvegportál, lakatos szerkezetek, részleges gépészeti bontás, teljes elektromos bontás
-Belsőépítészeti felmérés és tervezés, egyedi burkolatok, lámpák és korlátelemek tervezése
-Általános építészeti kialakítás, könnyűszerkezetek építése, gipszkarton falak és burkolatok kialakítása
-Hideg és meleg burkolás
-Festés, mázolás
-Nyílászárók gyártása, beépítése
-Speciális sugárzás elleni védelem kialakítása
-Gépészeti felújítás, hűtés-fűtésrendszer átalakítása, légtechnika átalakítása, vizesblokkok átalakítása, szaniterek beépítése, közműhálózat rekonstrukciója
-Komplett erős áramú rendszer kiépítése
-Komplett gyengeáramú rendszer kiépítése
-Szerver központ előkészítése
-Beléptető rendszer kiépítése
-Épületfelügyelet
-Útépítés, kertépítés, kerti bútorok telepítése
-Kültéri világítás telepítése

Tekintse meg referenciáinkat.