Bernecker Kft. központi iroda

A Bernecker Kft. több mint 15 éves fennállása óta nem változtatta meg telephelyét. Generál kivitelezői tevékenységét egy többszöri átalakításon és bővítésen átesett X. kerületi irodából szolgálta ki. A sikeres működésnek és gazdálkodásnak köszönhetően egy nagyobb irodára volt szükség, amely ötvözi magában a vállalatirányítás és üzemeltetés eddigi tapasztalatait, megfelel a kor műszaki elvárásainak, valamint kialakításában és arculatában tükrözni tudja a cég által képviselt minőséget.

A megközelítés, az épített környezet, a kulturális és sportolási lehetőségeket is figyelembe véve a felső vezetés a Bernecker Kft. új otthonául a Stefánia út egy közel 200 m2-es ingatlanát választotta. A saját tulajdonú épületrész gondos tervezést követően került átalakításra. A módosítások során a működtetés és gazdaságosság mellett az épület értékeinek megtartása és egy friss mérnökiroda megvalósítása volt a cél.

2017. tavaszától új helyen, megújult környezetben várjuk partnereinket és munkatársainkat. Megvalósulását köszönjük minden kollégánknak és beszállítónknak, akik munkájukkal hozzájárultak a Bernecker Kft. fejlődéséhez!

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

CONTINENTAL C IRODAHÁZ
Viszkok Viktor
Projektmanagemant Vezető
CONTINENTAL - Kardex megalift építése
Frey Attila
Beszerzési vezető
Kerekes utcai 31 lakásos társasház
Bogóné dr. Nagy Erzsébet
Ügyvezető
CODEX nyomda
Orbán Károly
Igazgatóság elnöke
CONTINENTAL - gyártókapacitás és belső logisztika, valamint iroda bővítése
Schäffer Ákos
Project mérnök
Gyermelyi Zrt. - Vetőmag üzem és készáru raktár, gépjavító műhely és gépszín - 2015
Kiss Lajos
Műszaki főmérnök
Corvin Udvar - 94 lakásos társasház
Orbán Péter
Tulajdonos