Image Alt

Press

Elkészült a 700 lakásos lakópark első része a XIII. kerületben

forrás: portfolio.hu (2022.01.25.)

Átadta a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, 229 lakásos Park West projektjének első ütemét a Wing lakóingatlanokra specializálódott esernyőmárkája, a Living…

TECHNICAL HANDOVER OF THE NEW JAGUAR AND LAND ROVER SHOWROOM ON VÁCI ROAD COMPLETED

source: portfolio.hu (2021.11.25.)

The region’s newest Jaguar and Land Rover dealership and service centre will open in January, following the technical handover of the showroom at 76-80 Váci út.

TECHNICAL HANDOVER OF THE NEW JAGUAR AND LAND ROVER SHOWROOM ON VÁCI ROAD COMPLETED

source: autowallis.hu (2021.11.25.)

In just 8 months, the AutoWallis Group’s newest dealership and service centre for Jaguar and Land Rover in Budapest, located at the intersection of Váci út and Megyeri út, has been completed…

INFORMATION ON CHANGE OF LEGAL FORM

We would like to inform our Partners that as of 01 November 2021, our Company will continue to operate as a limited liability company under the name of BERNECKER ÉPÍTŐIPARI- FŐVÁLLAKOZÓ ZRT.

Bernecker Építőipari- Fővállalkozó Zrt. is the general legal successor of the predecessor company, so there is no need to amend our existing contracts with our partners.

As a result of the transformation, the registered office and bank account number of our Company will not change, but the company registration number, tax number and statistical number will change as follows:

our new company registration number: 01-10-141574
our new tax number: 27452826-2-42
our new statistical number: 27452826-4120-114-01

We would like to inform our Partners that as a consequence of the transformation, we can only accept invoices issued with a delivery date after 31 October 2021 if they are issued in the name and tax number (27452826-2-42) of Bernecker Építőipari- Fővállalkozó Zrt.

THIS IS HOW THE COMPLETE RENOVATION OF THE NORTH BUDA SHOPPING CENTRE IS PROGRESSING

source: portfolio.hu (2021.10.07.)

The renovation of the EuroCenter was launched by Wing in spring 2021, with around 300 people working on the site every day, with a view to opening the completely renovated shopping centre next spring…

O SMART FEATURES AT B&B HOTEL BUDAPEST CITY

source: uzletesutazas.hu (2021.10.02.)

The former Angel Office Building, with its excellent panoramic view of the Danube, has been converted into a B&B hotel. The 214-room ultra-modern hotel is equipped with a host of smart features…

Diákszállás szélesvásznú panorámával

forrás: epiteszforum.hu (2021.10.01)

Az Orczy-kerttel szemben, a Diószegi Sámuel és a Sárkány utca sarkán, szeptember elején adták át a 48 szobás modern diákszállást, amely színes üvegportálos kávézójával új életet hozhat az utcaszintre is…

EuroCenter – Ez a cég végezheti a megújuló EuroCenter generálkivitelezését

forrás: portfolio.hu (2021.05.04)

A Bernecker Kft.-t választotta a megújuló EuroCenter bevásárlóközpont generálkivitelezői feladatainak elvégzésére az ingatlan tulajdonosa és fejlesztője, a WING. … A vállalat az idei évben indította el a bevásárlóközpont fejlesztését, melynek generálkivitelezési munkáira a Bernecker Kft.-t választotta.

Bernecker signs Eurocenter renovation deal

forrás: europe-re.com (2021.05.04.)

WING has selected Bernecker Kft to renovate the renowned EuroCenter shopping mall located in Budapest, Hungary…

Eurocenter to be modernized by Bernecker

forrás: bbj.hu (2021.05.04.)

EuroCenter owner and developer WING has selected Bernecker Kft. to carry out general contractor tasks for the modernization of the shopping center located in the northern Buda area…

Wings select contractor for Budapest shopping centre renovation

forrás: property-forum.eu (2021.05.04.)

EuroCenter owner and developer Wing has selected Bernecker Kft. to carry out general contractor tasks for the modernisation of the 46,000 sqm shopping centre located in the northern Buda area…

B&B Hotels – Átadták a főváros legújabb szállodáját

forrás: portfolio.hu (2021.07.08.)

Átadta a WING a B&B Hotels első magyar egységét, amely a Boráros téren található egykori Angyal irodaház átalakításával jött létre…

B&B HOTELS – Economy szálloda nyílik a Boráros téren

turizmus.com (2021.07.09.)

Átadták a B&B Hotels első magyar egységét, a B&B Hotel Budapest Cityt…

B&B HOTELS – Szállodát nyitnak a Boráros téren

magyarepitok.hu (2018.12.21.)

A fővárosi Angyal Irodaházat építik át szállodává a Wing fejlesztésében, a hotelben az átadás után 214 szoba várja majd a vendégeket..

A Wizz Air Repülési Képzési Központja nyílt meg Ferihegyen

forrás: tervlap.hu (2018.12.05.)

Hosszú távú bérleti konstrukció keretében, a Wing fejlesztésében valósult meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában a Wizz Air repülési képzési központ. A 3 800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, és egy ultramodern kabin is…

Wizz Air szimulátorközpont – Elkészült a Wizz Air oktatóközpontja

forrás: portfolio.hu (2018.12.04.)

A WING fejlesztésében megépült a Wizz Air képzési központja. … A 3800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz, valamint egy tűzoltási kiképző központ.

Continental Automotive Hungary Kft.

A gyártástechnológia fejlesztés első lépéseivel egy időben, április 15-én lezárult a „Telephely fejlesztés a megnövekedett gyártókapacitás kiszolgálása érdekében” elnevezésű uniós projektünk második szakasza. 

A beruházás elszámolható költsége 1,2 milliárd forint, amelyhez a vállalat 25 százalékos vissza nem térítendő 305,8 millió forintos támogatást nyert. A projekt keretein belül elsősorban raktározási kapacitásunkat növeltük és a hatékony termelés egyéb infrastrukturális elemeit fejlesztettük. A projekt második szakaszában 1200 négyzetméterrel bővítettük a raktár épületét, valamint 1140 négyzetméterrel növeltük a gyártócsarnok alapterületét, továbbá 550 négyzetméternyi gyártóterületet újítottunk fel, valamint korszerűsítettük az elektromos hálózatot. A fejlesztés költsége 125 millió forint volt.

A beruházásnak köszönhetően lehetővé vált két újabb EBS gyártósor telepítése is. A bővítés következtében optimalizálhatóak az anyagáramlási folyamatok, teljesülnek a magas fokú tisztasági követelmények. Emelett 650 négyzetméter irodaterületet alakítottunk át gyártóterületté és az új MQB gyártósorok telepítését is előkészítettük.

A fenti beruházásban a Bernecker Kft. generálkivitelezőként valósította meg a felsorolt létesítményeket.

Dreher Sörgyárak Zrt.

Kőbánya, 2015. március 27. – Átadták az ország vezető sörgyárának, a Dreher Sörgyáraknak két új, összesen 4400 négyzetméter alapterületű raktárát. A közel félmilliárd forintos beruházás révén a telephely tárolókapacitása felzárkózott a gyártás volumenéhez, amely nagymértékben hozzájárul a vállalat még hatékonyabb működéséhez.

Két új raktár

A Dreher Sörgyárak 160 éve a magyar sörgyártás meghatározó szereplője. A most megvalósult 447 millió forintos beruházás eredményeként megépített 2900 négyzetméteres sátorraktár és 1500 négyzetméteres könnyűszerkezetes raktárépület összesen 7 000 000 korsó (35 000 hektoliter) sör befogadására képes. A fejlesztés révén a Dreher Sörgyárak minimálisra csökkenti raktározási célú szállítmányozási tevékenységét, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik mind a kiszállítások tervezése, mind pedig a logisztikai szolgáltatás, emellett közvetlenül látja el hazai partnereit, valamint csökkenti a kamionok által megtett kilométerek számát. A raktárkapacitás optimalizálása elsősorban a teljes kamionos kiszállításokat érinti, a kisebb boltokba való kiszállítás változatlan marad. A beruházás megtérülési időszaka egy év.

Hosszútávon Magyarországon

„Büszkék vagyunk rá, hogy az ország vezető sörgyáraként az utóbbi egy évben közel kétmilliárd forint összértékű beruházással járultunk hozzá a magyar gazdaság növekedéséhez.” – mondta el Pavel Kudryavtsev, a Dreher Sörgyárak gyárigazgatója. A vállalat tapasztalatai szerint az elmúlt 5-10 évben átalakult a kereskedelem. A nagy kiskereskedelemi láncok raktárai és ezzel együtt kiszállítási igényük most Budapesten és környékén összpontosulnak, míg korábban a decentralizált struktúra volt jellemző. Erre kínál korszerű megoldást a két új raktár.  „A piaci kihívások ellenére bízunk a magyar gazdaságban és anyavállalatunk, az SABMiller is hosszútávra tervez Magyarországon. Ennek az elkötelezettségnek az eredménye ez a beruházás is. Az ipari sátorraktár műszaki szempontból úttörő megoldásnak számít a SABMilleren belül és valószínűleg a vállalatcsoport más tagjai is átveszik majd” – tette hozzá Kudryavtsev. „Örömmel tölt el, ha a Dreher Sörgyárakhoz hasonló nagyvállalatok ilyen nagyméretű beruházásokat hajtanak végre, hiszen rajtuk keresztül a hazai kis- és középvállalkozások is egyedülálló lehetőséget kapnak a nemzetközi körforgásba való bekapcsolódásra” – tette hozzá a raktáravató ünnepségen felszólaló Marczinkó Zoltán István, a Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, mielőtt Pavel Kudryavtsev és Kovács Róbert kőbányai polgármester segítségével átvágta a raktárat felavató szalagot.

Bernecker Kft. központi iroda

A Bernecker Kft. több mint 15 éves fennállása óta nem változtatta meg telephelyét. Generál kivitelezői tevékenységét egy többszöri átalakításon és bővítésen átesett X. kerületi irodából szolgálta ki. A sikeres működésnek és gazdálkodásnak köszönhetően egy nagyobb irodára volt szükség, amely ötvözi magában a vállalatirányítás és üzemeltetés eddigi tapasztalatait, megfelel a kor műszaki elvárásainak, valamint kialakításában és arculatában tükrözni tudja a cég által képviselt minőséget.

A megközelítés, az épített környezet, a kulturális és sportolási lehetőségeket is figyelembe véve a felső vezetés a Bernecker Kft. új otthonául a Stefánia út egy közel 200 m2-es ingatlanát választotta. A saját tulajdonú épületrész gondos tervezést követően került átalakításra. A módosítások során a működtetés és gazdaságosság mellett az épület értékeinek megtartása és egy friss mérnökiroda megvalósítása volt a cél.

2017. tavaszától új helyen, megújult környezetben várjuk partnereinket és munkatársainkat. Megvalósulását köszönjük minden kollégánknak és beszállítónknak, akik munkájukkal hozzájárultak a Bernecker Kft. fejlődéséhez!

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor