Image Alt

LIBERTY HOTEL

LIBERTY HOTEL

A Liberty többfunkciós épületének első ütemében épülő déli szárnyában az irodákon kívül egy 332 szobás, dual-branded Ibis-Tribe hotel is helyet kapott. A szálloda szintek 2023 Q4-ben készültek el.

A Tribe az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, amely újjáalakítja a hagyományos szállodai élményt és újradefiniálja a megfizethető luxust: a vendégek kortárs terekben élhetnek, dolgozhatnak és szórakozhatnak. A márkához tartozó hotelek négycsillagos, középkategóriás szállodák, amelyeket úgy terveztek, hogy élettel teli, stílusos és kiemelkedően jól használható tereivel izgalmas és igényes legyen.

A szálloda által kínált 332 szoba egyenlően oszlik meg a háromcsillagos ibis és a négycsillagos Tribe márkák között. A kétütemű fejlesztés első szakaszában az ibis vendégszobák az 5-6. emeleten, a Tribe vendégszobák a 7-8. emeleten kerültek kialakításra.

A földszinten vibráló közösségi tér kapott helyet, amely középpontjában barátságos lobby és business sarokként is működő lounge várja az utazókat. A szálloda emellett reggeltől estig nyitva tartó, nyáron teraszos à la carte éttermet, sky bart, fitnesztermet, mélygarázst és akadálymentesített vendégszobákat kínál. A szálloda konferencia-központja 220 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális rendezvényterme négy különálló részre osztható.

Méret:

12.500 m2

Megvalósítás:

2023.Q4

Megvalósítás:
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor