Image Alt

Rólunk

A Bernecker Zrt-t éppen 25 évvel ezelőtt, családi vállalkozásként alapítottuk azzal a törekvéssel, hogy az építés iránti szeretettel, becsületes és precíz munkával maradandót alkossunk, valódi értékeket teremtsünk.

Ezen elképzelés mentén cégünk mára egy dinamikusan fejlődő, sokrétű és modern szakértelemmel bíró, elkötelezett csapatmunkára épülő versenyképes rendszerré fejődött.  A mindig egyedi igényekre szabott szolgáltatásaink széles köre a magasépítés szinte egész spektrumát lefedik az ipari ingatlanok, szállodák, irodaépületek és csarnokok kivitelezésétől egészen a lakáspiaci szegmens teljes kiszolgálásáig.

Alapvető értékeink a tudás, a megbízhatóság, a folyamatos fejlődésre való törekvés és emberi kapcsolataink megbecsülése. Büszkék vagyunk kiváló szakembereinkre, akiket az új kihívások iránti lelkesedés, a magas szintű szaktudás, az elhivatottság és a kreativitás kovácsol igazi egységgé. Kiemelt figyelmet fordítunk beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal a kölcsönös bizalomra és tiszteletre épülő kapcsolat ápolására, mert hiszünk abban, hogy a tőlünk elvárt magas minőségű, pontos és biztonságos teljesítés csak a velük való szoros partneri együttműködésben lehetséges.

Legfőbb motivációnk, hogy Megrendelőink elvárásainak és a cégünkbe vetett bizalomnak minden esetben maradéktalanul megfeleljünk. Célunk, hogy az általunk létrehozott biztonságos, funkcionális és korszerű épületekre új tulajdonosaik méltán lehessenek büszkék.

„A siker útja mindig építés alatt áll.” – Lily Tomlin

Bakonyi Attila - Berneckr Zrt.

Bakonyi Attila

Párhuzamosan évi 75.000 m2 új létesítmény építése

Évi 30 munkaszám feletti fejlesztési és karbantartási feladat ellátása

66.150 m2 irodai terület kivitelezése kevesebb, mint 2 év alatt

28.000 m2, 230 lakás megvalósítása 22 hónap alatt

Több, mint 270.000 m2-nyi épület kivitelezése, felújítása az elmúlt 5 évben

Több, mint 90.000 m2 generál tervezés. Pályázatírás, engedélyes- és kiviteli tervek

Magasépítés és generál kivitelezés

A Bernecker Zrt. már alapításakor célul tűzte ki, hogy a magasépítés és generál kivitelezés teljes vertikumát legyen képes ellátni önállóan. Mindez nem valósulhat meg a folyton változó igények és a kivitelezés során felmerült műszaki feladatok tervezői szintű kezelése nélkül.

Csatlakozz hozzánk!

Cégünk minőségpolitikája

A megfelelő minőségi cél elérése érdekében cégünk bevezette és éveken keresztül színvonalasan működteti az ISO 9001:2000; ISO 14001; ISO 45001 szabvány által felállított követelményeknek megfelelő Minőségirányítási rendszert. Célunk, hogy a cég által végzett építőipari szolgáltatás mindenkor megfeleljen a hazai megrendelői elvárásoknak, valamint a jogszabályi előírásoknak a vevők által átadott tervdokumentációk alapján.

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁSUNK

A cégünk által fontosnak tartott értékek, témákban tevékenykedő alapítványok, egyesületek tevékenységét anyagilag, illetve önkéntes munkával támogatjuk, aktív szerepet vállalva ezen területen is.

Megrendelői vélemények

Cégcsoportunk már a második társasház megépítésére kérte fel a Bernecker Zrt.-t és ezúttal is jó döntést hozott.

By BOGÓNÉ DR. NAGY ERZSÉBET ÜGYVEZETŐ

Mind határidő, mind minőség szempontjából megfelelt elvárásainknak, ezért későbbi beruházásaink során is számítunk a Bernecker Zrt. kapacitására.

By ORBÁN PÉTER TULAJDONOS

Az általam figyelemmel kísért beruházásaink közül egy időben többet is a Bernecker Zrt. irányított fővállalkozói minőségben. Tevékenysége során nagy gondot fordított a Continental képviselőinek folyamatos és korrekt tájékoztatására és hatékony partnernek bizonyult a kivitelezés során felmerült műszaki problémák gyors megoldásában.

By VISZKOK VIKTOR PROJEKTMANAGEMANT VEZETŐ
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor