Image Alt

Gobuda – Eurocenter rekonstrukció

Gobuda – Eurocenter rekonstrukció

A GOBUDA Mall Észak-Buda és az agglomeráció egyik legnépszerűbb bevásárlási és szabadidős központja, 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik, amely nagyjából 100 üzletnek és számos szolgáltatást nyújtó vállalkozásnak is helyet biztosít.
A rekordgyorsaságú, 10 hónapos felújítást követően az épület kívül-belül teljesen megújult. A tető és födém áttöréseknek köszönhetően a belső terek átalakultak, modern szerkezeti elemekkel egészültek ki, a nyitott tetőnek köszönhetően az épület fényárban úszik. Egy, a modernkori elvárásoknak megfelelő, tág terekkel rendelkező plaza fogadja a látogatókat.
Nemcsak a látvány terén lépett nagyot az épület, új, „zöld” gépészeti megoldások kaptak helyet, amelyek révén nemcsak komfortosabbá vált a látogatók számára, de egyben jelentősen hatékonyabb üzemeltetést is lehetővé tesz majd a tulajdonosok számára.
A projekt keretében élelmiszerüzletek, valamint szolgáltató egységek, a mindennapi bevásárlást és ügyintézést segítő boltok, a szabadidő eltöltésére alkalmas területek, úgy mint mozi, színház, fitness terem, cukrászdák, ételudvar és à la carte éttermek, valamint mindezeken felül nemzetközi és hazai divatmárkákat kínáló üzletek területei kerültek kialakításra. Az épületen kívüli zöld területek, park és a tetőn kivitelezett zöld tetőterasz várja a vásárló és szórakozni vágyó közönséget.

Méret:

45 429 m2

Megvalósítás:

2022

Megvalósítás:
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor