Image Alt

LIBERTY IRODA S&C

LIBERTY IRODA S&C

A Liberty egy olyan egyedülálló projekt, amelyben A+ kategóriás irodaterek, és egy 3-4 csillagos szobaegységekkel rendelkező szálloda és kereskedelmi egységek együttesen szolgálják a felhasználók kényelmét és funkcionális igényeit.

A komplexum két ütemben épült fel, az első ütemben a déli szárny összesen 20.000 négyzetméterén az 1-4. emeleten irodahelyiségek, míg a földszinten és az 5-8. emeleten szállodai funkciót betöltő területek létesültek. Az első ütem, a déli szárny átadására 2023-ban került sor, amelyből 10.000 m2 irodaterület már 2023 elejétől várja a bérlőit. Ezzel párhuzamosan zajlott a 2. ütem, az északi szárny fejlesztése, amely 2023 végére nyitotta meg kapuit.

A prémium kategóriás, emberközpontú irodaház a legújabb környezetvédelmi, fenntarthatósági és egészségbiztonsági elvárások mentén született meg, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy BREEAM Excellent és Access4you Arany minősítések elérésére tervezték.

Az épület érdekessége és fő vonzereje a tetőszint körúti szárnyán két szinten végig futó, zöld növényekkel beültetett üvegház és a budai hegyekre panorámát kínáló skybar.

Az épület építészeti jellegét az árnyékoló funkciót is betöltő játékos, színes kerámia homlokzat és a belső zöld parkra néző, emeletenként egyedi formájú teraszok határozzák meg.

Az irodaház alatt négyszintes mélygarázs épült, ahol 680 férőhelyes személyautó parkoló és 250 db biciklitároló került kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzóval.

Méret:

66.150 m2

Megvalósítás:

2024 Q4

Megvalósítás:
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor