Image Alt

LIBERTY IRODA S&C

LIBERTY IRODA S&C

A Liberty egy olyan egyedülálló projekt, amelyben A+ kategóriás irodaterek, és egy 3-4 csillagos szobaegységekkel rendelkező szálloda és kereskedelmi egységek együttesen szolgálják a felhasználók kényelmét és funkcionális igényeit.
A komplexum két ütemben épül fel, az első ütemben a déli szárny összesen 20.000 négyzetméterén az 1-4. emeleten irodahelyiségek, míg a földszinten és az 5-8. emeleten szállodai funkciót betöltő területek létesülnek. Az első ütem, a déli szárny átadása 2023-ban tervezett, amelyből 10.000 m2 irodaterület 2023 elejétől várja bérlőit. Ezzel párhuzamosan zajlik a 2. ütem, az északi szárny fejlesztése, amely előreláthatólag 2023 végéig nyitja meg kapuit.
A prémium kategóriás, emberközpontú irodaház a legújabb környezetvédelmi, fenntarthatósági és egészségbiztonsági elvárások mentén született meg, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy BREEAM Excellent és Access4you Arany minősítések elérésére tervezték.
Az épület érdekessége és fő vonzereje a tetőszint körúti szárnyán két szinten végig futó, zöld növényekkel beültetett üvegház és a budai hegyekre panorámás skybar lesz. A 9. emeleten a sportolni vágyóknak kialakításra kerül egy futópálya, valamint egy streetball pálya is.
Az épület építészeti jellegét az árnyékoló funkciót is betöltő játékos, színes kerámia homlokzat és a belső zöld parkra néző, emeletenként egyedi formájú teraszok határozzák meg.
Az irodaház alatt négyszintes mélygarázs épül, ahol 680 férőhelyes személyautó parkoló és 250 db biciklitároló kerül kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzóval.

Méret:

40.730 m2

Megvalósítás:

2023 Q4

Megvalósítás:
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor